picto-calaqueroleta

Què fer?

Cornudella de Montsant, a la comarca del Priorat, és un municipi d’un miler d’habitants enclavat a la vall del riu Siurana, entre la Serra del Montsant i les muntanyes de Prades, que conserva la seva essència rural.

 

Els nostres hostes són, majoritàriament, persones que practiquen l’escalada. El fet que Cornudella de Montsant sigui un municipi rodejat de muntanyes integrat al Parc Natural del Montsant, ha propiciat que es converteixi en un gran atractiu per a les persones amants d’aquest esport, ja que hi poden trobar gairebé un miler de vies d’escalada obertes per a practicar l’escalada, ja sigui a nivell inicial o a nivell expert. Són persones que venen expressament a explorar les parets del Montsant provinents de França, el Regne Unit, Rússia i altres països.

 

Al Priorat, també s’hi poden fer rutes de senderisme, rutes en BTT, cicloturisme, s’hi pot practicar caiac, es poden visitar espais històrics com la Cartoixa d’Escaladei, descobrir el pantà de Siurana, i els bancals d’oliveres, fer enoturisme pels diferents cellers de la DOQ Priorat i de la DO Montsant, així com també realitzar escapades familiars per la serra de Llaberia o poblats prehistòrics com el Calvari o Puig Roig.

 

A Cornudella de Montsant mateix, es pot visitar el Celler Cooperatiu, obra de l’arquitecte modernista, Cèsar Martinell; l’església parroquial de Santa Maria, edificació renaixentista obra de Pere Blai; el Museu Peris-Aragonès, l’Arxiu Morató Aragonés; l’Ermita de Sant Joan del Codolar, el nucli d’Albarca o el nucli de Siurana per a conèixer el Salt de la Reina Mora.

Imatges: Consell Comarcal del Priorat

 

Més informació

Enllaços d’interés

TURISME PRIORAT

AJUNTAMENT DE CORNUDELLA

MONTSANT NATURA

TURISME SIURANA

Apartaments

Apartament Alzina

Apartament Roure

Apartament Espígol

Xec-regal-CalaCaroleta

Regala l’experiència d’una estada a qualsevol dels apartaments de Ca la Queroleta amb un xec regal per entregar.

Per saber les tarifes, fer reserves i consultes, podeu trucar-nos al telèfon:

696 042 685

o podeu fer servir el nostre formulari de contacte.